Speelland Noordwolde:

Al sinds 2008 organiseert Addo de spooktocht voor Speelland Noordwolde. Klein begonnen, maar steeds meer attributen in eigen beheer aangeschaft voor deze tocht. 
Kinderen van basisschool leeftijd lopen deze route van ongeveer een uur. 

Uiteraard houden wij ons bij deze leeftijdcategorie aan strenge regels, alle spoken worden van tevoren ingelicht over de leeftijd van de deelnemers en de regels die wij hieraan verbinden.

Olyphia:

Stef organiseert de spooktocht samen met een aantal vrijwilligers. Het gebeurt onder de vlag van voetbalvereniging Olyphia maar is voor iedereen die mee wil doen. Elk jaar wordt de tocht voorzien van een leuk thema. In 2017 was dit thema Zombies, in 2018 staat het bos in het teken van Crime scenes. Ook in 2019 hebben we hier weer wat moois gemaakt. 

Jumbo:

Geert, Stef en Addo zijn in 2017 voor het eerst gevraagd om op halloween een compleet spookhuis te bouwen in het nieuwe magazijn van de Jumbo. Dit was een mega-succes. In 2 weken tijd hebben we een kale loods omgebouwd tot volwaardig spookhuis. Alles werd uit de kast gehaald, we hadden muziek, film, vlammenwerpers, kettingzagen, een volwaardige slagerij, vuurwerk en een gevangenis. Een groot succes was het zeker, en in 2018 hebben we er een nog groter project van gemaakt.

Paasloo:

Voor een camping in Paasloo hebben we in 2018 een post neergezet waar we trots op zijn. Een 30 meter lange overdekte tunnel waarin we een ziekenhuis, een hotelkamer, een bouwplaats en een kruiptunnel hadden gebouwd. 

Bekijk filmpjes van onze posten op Facebook!